Vacatureteksten

Je vacatureteksten uitbesteden kan een hele goede zet zijn om het juiste personeel binnen te halen. Een goede vacaturetekst is namelijk nog niet zo makkelijk en kan zelfs, zonder dat het je bedoeling is, mensen afschrikken. Het is van groot belang de juiste doelgroep aan te spreken, uitnodigend en duidelijk te zijn. Teveel functie-eisen kunnen onzeker maken, waardoor er niet gereageerd wordt. Zonde!

Eind juni 2019 stond het aantal vacatures op 284.000. Al zes jaar lang neemt het aantal openstaande vacatures ieder kwartaal toe.
Je wilt dat tussen al die andere vacatures jóuw vacature eruit springt. Daarvoor moet je creatief en een beetje out-of-the-box durven denken. Bedenken wat jouw doelgroep wil weten om de stap tot solliciteren te doen.
Mag ik je daarbij helpen?

Allereerst wil ik kennis maken met jou en je bedrijf. Alleen op die manier kan ik de juiste teksten voor je schrijven, ik moet immers weten hoe je werkt, wat belangrijke zaken binnen je bedrijf zijn en wat je eisen zijn.

Als ik dit heb gedaan kan ik vervolgens jouw teksten vlot leveren op de momenten dat jij ze aanvraagt. Je levert mij op zo’n moment de benodigde informatie en ik maak daar een goede vacaturetekst ( met rechtenvrij beeld ) van die de volgende dag al online geplaatst kan worden.

Wil je liever snel een vacaturetekst en vind je een intake niet nodig? Uiteraard is dat ook mogelijk! In dat geval krijg je een duidelijke en goede vacaturetekst op basis van de informatie die je mij mailt.


Johanne levert goed werk en doet dat razendsnel. Sinds zij onze vacatureteksten schrijft hebben we aanzienlijk meer sollicitanten. Ik kan Johanne iedereen aanbevelen!

Arne Boogert. Accountmanager Flexvak.