Tekstredactie

Tekstredactie is een goede keuze als je zelf al wat hebt geschreven en de kwaliteit omhoog wilt halen.

De Taalgeest verbetert:

  • alle spel-, taal- en grammaticafouten.
  • pleonasmen, tautologieēn en contaminaties.
  • zinsconstructies.
  • afwijkend hoofdlettergebruik, spaties en overige interpunctie.
  • stijlfouten
  • en geeft tips voor verbeteringen

Je krijgt je tekst van mij terug met daarbij de aanpassingen in het rood. Met één druk op de knop accepteer je deze of laat je bepaalde dingen staan zoals je het had.
De tekst blíjft op deze manier altijd van jou. Na wel/ niet accepteren van de wijzigingen en het evt. gebruik van mijn tips kijk ik je tekst voor een tweede keer na.

Bekijk mijn portfolio om te zien wat ik al deed.
Neem contact op voor al je vragen, dit verplicht je tot niets!


Johanne heeft mijn binnenkort te verschijnen boek geredigeerd en gecorrigeerd. Supersnel en heel goed! Bovendien had ze erg prettig commentaar en is het mij onder haar toeziend oog gelukt om er een consistent geheel van te maken. Ik beveel haar van harte aan als redacteur en tekstcorrector. Dank je wel Johanne.

Tineke Veenstra.


Om het maximale uit mijn scriptie te kunnen halen heb ik Johanne gevraagd om deze na te kijken. Ze is professioneel en adequate te werk gegaan en heeft mijn scriptie ruim voor de deadline foutloos teruggestuurd. Ik zou zeker nog eens gebruik maken van haar diensten en ik daarom zou haar aanraden aan iedereen die nog een laatste check nodig heeft.

Dennis van Vreeswijk .


Als je iemand met een onbevangen, open blik naar teksten wilt laten kijken, bel dan Johanne. Niet omdat ze mijn lieve nicht is, maar omdat ze een vakvrouw is die met de klant én de lezer meedenkt. Aanrader!

Maarten Beernink, uitgever bij uitgeverij Het Boekenschap.