Teksten

Waarom zou je blijven ploeteren en zwoegen op een tekst terwijl jouw prioriteiten en krachten ergens anders liggen?
Waarom zou je het jezelf niet een klein beetje makkelijker maken en kostbare tijd besparen?
Doe waar je goed in bent, laat mij doen waar IK goed in ben.
Laat mij je teksten schrijven!

Ik schrijf jouw tekst, na contact met je over je wensen en doelen, op een manier dat het aansluit bij je doelgroep en je doel.

Bekijk mijn portfolio om te zien wat ik al deed.
Neem contact op voor al je vragen, dit verplicht je tot niets!


Ik ken Johanne al jaren via de school van onze kinderen. Beiden zijn we een eigen bedrijf begonnen. Ik ben uitvaartbegeleider en ik wilde graag een boekje maken voor kinderen in de rouw. Belangrijk voor mij was dat het boekje geen werkboek zou worden. Ik wilde graag een boekje dat de verschillende gevoelens van kinderen die rouwen zou beschrijven. En dan met sprekende foto’s erbij. Ik wist zeker dat Johanne zou begrijpen wat ik bedoelde en dus benaderde ik haar. Er ontstond een fijne samenwerking! Johanne luisterde goed naar mijn wensen, droeg mooie suggesties aan en maakte prachtige foto’s! En het belangrijkste; de teksten in het boekje zijn door haar geschreven vanuit het oogpunt van het kind. Johanne is erg goed in staat om het gevoelsleven van het kind in te duiken en dit op papier te zetten. Het mooie boekje “Ik mis je zo” is zo ontstaan. Ik ben er erg tevreden mee en kan Johanne dan ook van harte aanbevelen voor het schrijven van teksten en het maken van mooie illustraties! 

Bolina Aalderink uitvaartbegeleiding.