Sollicitatiebrieven en cv

Hulp bij je sollicitatiebrief.
Solliciteren. Je wil wel, maar die sollicitatiebrief houdt je tegen.
Al die dingen waar je aan moet denken, en dan al die spelfouten die gemaakt kunnen worden. Het is zó jammer om je daardoor te laten weerhouden, want de capaciteiten heb je!

Ik help je. Sterker nog: ik help je binnen 24 uur!
Ik maak voor jou een sollicitatiebrief en/ of cv waarmee je aan kunt komen.

Aan je brief zal het niet liggen!

Mail of bel me. Ik stuur je een formulier toe waarin je je gegevens invult die ik nodig heb voor de brief. Is ( Nederlandse ) taal een probleem voor je dan kunnen we een afspraak maken om het telefonisch door te nemen.
Zodra ik de gegevens van je heb ontvangen kun jij rekenen op een perfecte sollicitatiebrief en kan het solliciteren gaan beginnen.

Hulp bij je cv.
Ook voor je cv ( een document waarin je een samenvatting geeft van wat je geleerd en gedaan hebt qua opleidingen en werkervaring ) kun je bij me terecht.
Mail of bel me. Ik stuur je een formulier toe waarin je je gegevens invult die ik nodig heb voor de brief. Is ( Nederlandse ) taal een probleem voor je dan kunnen we een afspraak maken om het telefonisch door te nemen.
Zodra ik de gegevens van je heb ontvangen kun jij rekenen op een perfecte cv ( voor bij je sollicitatiebrief ) en kan het solliciteren gaan beginnen.

Tarief:
Sollicitatiebrief 25,-
cv 15,-