De 2.0 versie van jezelf.

Word jij ook de 2.0 versie van jezelf?

Bijna iedereen heeft wel eens zo’n periode in zijn of haar leven dat hij vastloopt.
Je weet niet meer zo goed welke kant de juiste voor je is.
Wil je op het pad blijven dat je aan het bewandelen bent, of loop je daar eigenlijk alleen nog maar omdat het is wat je gewend bent?
Doe je wat ‘moet’ of wat je wat je het liefst wil?
Waar liggen je kansen?
En hoe kom je daar dan achter?

La Vuelta staat voor keerpunt.
Voor het woord keerpunt zijn drie betekenissen:

  • Het moment dat er iets belangrijks in een bepaalde situatie verandert.
  • Een plaats waar je je omkeert.
  • Een dood punt in een beweging.


Er is in alle gevallen een moment waarop even gestopt wordt, het moment dat bepaalt welke kant je opgaat. Dat stopmoment kan zo lang en zo kort duren als je zelf wilt. En tijdens dat stopmoment kun je ervoor kiezen om op zoek te gaan naar de juiste weg voor als het moment komt dat jij je weer in beweging zet.
En ik kan je daarbij helpen!

Je keerpunt wordt een beginpunt van een nieuwe start.  Aan de hand van jouw opvattingen, drijfveren, toenemend zelfvertrouwen, overtuigingen, beperkingen en capaciteiten gaan we samen bekijken wat voor jou de juiste weg is.
Dat leidde deze week weer tot een prachtige afsluiting van een coachingstraject.

 ‘ Vanuit mijn werk kreeg ik het voorstel voor coaching bij Chris. Zij zou mij gaan helpen om de laatste stappen door mijn burn-out heen te helpen. Ik was al aardig op weg naar herstel, maar had extra begeleiding nodig in het aanpassen van mijn levensstijl en deze vasthouden naar de toekomst.
Ik wilde graag weer snel meedoen, maar dan wel in  een betere versie van mijzelf. De 2.0 versie.
Daar horen veranderingen bij, maar om die bij jezelf toe te passen valt niet mee.
Chris haar werkwijze is duidelijk en huiselijk. Met een kop thee in de hand praten we wat af en leer ik over mijzelf. Het is alsof je bij je tante op bezoek gaat die overal raad op weet en fijn met je meedenkt. Ze stelt gerust, luistert en moedigt aan op stappen te zetten. Je krijgt huiswerk waardoor je aan het denken wordt gezet, je krijgt boeken mee als je wilt en krijgt alle ruimte en mogelijkheden om je te ontplooien
Ik heb ondertussen mijn geleende boeken teruggeven, mijn huiswerk netjes afgerond en mijn kopje thee is leeg. Ik kan er weer tegenaan. Ik ben klaar om met de 2.0 versie van mijzelf mijn eigen stappen te gaan nemen.
De wijde wereld in.
De goede kant op! “


Chris Nijskens


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s