Je website als visitekaartje.

Je website is je visitekaartje. De plek waar je je klanten wilt laten zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Op deze plek op het internet zet je jouw sfeer neer, je manier van werken. Je wilt je klant boeien, vasthouden en tot actie aanzetten. 

Hierdoor moet je website heldere tekst bevatten, gericht op de juiste doelgroep. Studenten spreek je nou eenmaal anders aan dan ouderen, als muziekdocent zet je een andere sfeer neer dan als uitvaartbegeleider. Teveel tekst om je doorheen te worstelen op zoek naar de informatie die je nodig hebt kan afschrikken. Te weinig komt ook niet prettig over. Zoek de middenweg die bij jou én je doelgroep past.

Neem positie in. Kies tot wie je je richt, kies sfeer. Ga je voor zakelijk of voor open en toegankelijk? Alles kan, maar wees consequent! Zorg voor overzicht en duidelijkheid.

Wat ik doe als je mij inschakelt:

Ik ga de tekst van je website herschrijven of een website voor je maken, zodat jouw doelgroep zich er ( weer ) thuisvoelt. Hiervoor gaan we eerst samen in gesprek, ik moet immers een goed beeld krijgen van wat jij precies wilt en van hoe je te werk gaat.

Het maken van rechtenvrij beeldmateriaal behoort tot de mogelijkheden. Ik houd rekening met zoekwoorden en overzichtelijkheid en maak van jouw website een mooi geheel.

Mijn kracht zit in het me verplaatsen in de klant en wat die wil uitstralen. Daarbij zorg ik voor heldere toegangelijke teksten. Alles uiteraard in samenspraak met jou. Ik ben pas tevreden als jíj dat bent!

Voorbeelden van door mij aangepaste / gemaakte websites: 

La Vuelta loopbaancoach

Roze olifanten

Ik mis je zo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s