Ik mis je zo

Gisteren was je er nog gewoon. Je knuffelde me en je zei: ” Tot morgen lieverd.” Je zwaaide toen ik naar buiten liep en ik zwaaide terug. Als ik toen had geweten dat het de laatste keer zou zijn was ik nooit weggegaan. En nu? Nu ben je er niet meer. Nooit meer. Je bent doodgegaan. Zomaar ineens, zonder me te waarschuwen.

Een kind dat rouwt worstelt soms flink met zichzelf. 
Mogen al deze gevoelens er wel zijn? Hoe ga ik daarmee om? 
Het boekje Ik mis je zo laat zien dat niets raar is als je rouwt, dat je dat op je eigen manier mag doen. 
Kinderen herkennen zichzelf en ervaren erkenning.
Een boekje geschreven voor kinderen in de basisschoolleeftijd. 

Boosheid, verdriet, angst, onbegrip en hoop zijn een aantal van de thema’s die in dit boekje beschreven worden. Maar ook het verder gaan met je leven, het mogen lachen en durven hopen, zijn van groot belang voor een kind dat iets verdrietigs heeft meegemaakt en iemand moet missen. 
Onze boodschap is: Rouwen mag op jóuw manier, je mag lachen en huilen, boos zijn en verder gaan. Niets is raar. Het hoort erbij.

Naast het beschrijven van de tien thema’s is er ook nog veel ruimte voor eigen inbreng. De tekst is beschreven vanuit het perspectief van een kind en biedt goede uitgangspunten om als ouder, leerkracht of hulpverlener met een kind in gesprek te gaan.

Dit prachtige boekje mag niet in je boekenkast ontbreken. Het is te koop voor € 9,95. Stuur een mail naar info@bolinaaalderinkuitvaart.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s